Thuis

ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Zhongshanweiyang, Ltd is een fabrikant die de zonne LEIDENE lichten, de LEIDENE vloedlichten, LEIDENE straatlantaarns, openlucht LEIDENE lichten zoals LEIDENE onderwaterlichten, LEIDENE ondergrondse lichten, LEIDENE muurwasmachine, LEIDENE tegel lineaire lichten en LEIDENE schijnwerpers veroorzaakt, hebben wij de LEIDENE van de workshopopbrengst buis van t5, t8-buis, ook aluminiumbuis en LEIDENE bollen. Eigenlijk, is er workshop 3 voor onze goederen. Volgens klantenbehoefte en speciale vereisten, verstrekken wij het openluchtgoederenontwerp en de aangepaste specificaties voor de cliënten van verlichtingsprojecten.

 

Met de aanzienlijke de dienst en tribunekwaliteit, bereiken wij goede vertrouwen en reputatie van onze klanten.

 

 

China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

 

China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Zhongshanweiyang, Ltd is een fabrikant die de zonne LEIDENE lichten, zonnevloedlichten, zonnestraatlantaarns, zonnetuinlichten en openlucht LEIDENE lichten zoals LEIDENE straatlantaarn, LEIDENE vloedlichten, LEIDENE ondergrondse lichten, LEIDENE muurwasmachine en LEIDENE schijnwerpers veroorzaakt, hebben wij de LEIDENE van de workshopopbrengst buis van t5, t8-buis, ook aluminiumbuis en LEIDENE bollen. Eigenlijk, zijn er 3 workshops voor onze goederen. Volgens klantenbehoefte en speciale vereisten, verstrekken wij het openluchtgoederenontwerp en de aangepaste specificaties voor de cliënten van verlichtingsprojecten.

Met de aanzienlijke de dienst en tribunekwaliteit, bereiken wij goede vertrouwen en reputatie van onze klanten.

 

 

Hieronder is ons zonnelichtenproject in Jiangxi-Provincie.

China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : JULANG

Aantal werknemers : 15~35

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten China ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten